zaterdag 12 februari 2011

Ontwerp van onze keuken

Op 5 februari hebben we onze keuken definitief uitgezocht. De sfeer van de keuken zal heel erg lijken op die van onze huidige, twee jaar oude Ikea-keuken. We zijn alleen nu voor iets meer luxe gegaan qua apparatuur (veel Siemens, Itho afzuigkap, Atag kookplaat) en de keuken zelf. Hieronder zie je het ontwerp (we willen in de keuken een zwarte tegelvloer, trouwens).

De lades zijn 90 cm breed, evenals de kookplaat. Aan de linkerkant komt de vaatwasser en een hoekkast.

Tegenover het aanrecht komt er een hoge kastenwand. We hebben geen berging aan ons huis vastzitten, dus het was erg belangrijk dat er hier zoveel mogelijk bergruimte in zou komen!


Het plattegrond van de keuken. Aan de rechterzijde zit een groot raam, wat nogal laag zit. Dat leverde nog gepuzzel op in het ontwerp!

We hebben onze keuken besteld bij Keukencentrum Tiel. Online hebben we veel goede dingen over ze gehoord en de prijzen van hun apparatuur zijn goed. Zij zullen ook de keuken komen monteren. We zijn alleen nog aan het nadenken over het werkblad (met ingefreesde spoelbak): misschien halen we dat weer bij Ikea, om wat geld te besparen. We hebben toch goed ervaringen met Ikea. ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten