zondag 27 maart 2011

Muurtjes- en tuinweekend

Dit weekend hebben we flink wat vooruitgang geboekt. En dit keer was het ook goed zichtbaar! Wouter heeft zaterdag met zijn vader een nieuwe gipswand gemaakt voor de keuken (naast de trap). Daarnaast hebben ze ook een muurtje gemetseld, dat het aanrecht uit het zicht zal houden.

Keukenmuur maken

Muurtje metselen

De keuken krijgt vorm

Het resultaat na een zaterdag hard werken.

Op zondag heeft Wouter verder gewerkt aan de elektra en de sleuven dichtgesmeerd. De woonkamer is nu bijna klaar voor de stukadoor...

Tineke heeft dit weekend met haar moeder de tuin aangepakt. Ze kon nog veel leren: ze heeft kennisgemaakt met speenkruid en zevenblad. De enorme tuin heeft nogal wat achterstallig onderhoud, dus we konden flink gaan snoeien en onkruid wieden. Er komen gelukkig ook allerlei andere planten op, zoals een pioenroos en tulpen. We blijken ook twee kikkers bij de vijver te hebben (zowel zaterdag als zondag gespot). We hopen dat er ook nog salamanders in leven (dat schijnt zo te zijn). Het is wel erg leuk om de tuin tot leven te zien komen, met allerlei verrassende planten. De magnoliaboom zal trouwens deze week tot volle bloei komen. Mooi! Kijk hier voor meer foto's van de tuin en de verbouwing (onderaan de meest recente foto's).

Magnolia bijna in bloei

1 opmerking:

  1. Zevenblad, je treft het niet... Wat een troep is dat om weg te krijgen! Succes ermee!

    Groetjes,
    Mireille

    BeantwoordenVerwijderen